Byggeledelse

You are here:
Home Byggeledelse

BAUCON har mange års erfaring inden for ledelse af komplekse byggerier. Vi er eksperter i byggeledelse og har været en styrende del af byggeprojekter som eksempelvis Microsofts hovedkvarter, renovering af D’Angleterre og opførelse af Sundby Krematorium.

BAUCON er bindeleddet mellem alle de involverede parter i dit byggeprojekt. Mange års erfaring og stort knowhow inden for byggeri gør os i stand til at kommunikere og sikre et samarbejde med alle de involverede parter i et byggeprojekt.

BAUCON sætter sig i midten af projektets parter og sikrer fremdriften i dit byggeprojekt. Vi sikrer, at de valg, der skal træffes, foretages på de rigtige tidspunkter og på det rigtige grundlag. Dette sikrer høj kvalitet, leveringer til tiden og et overblik over økonomien igennem hele byggeriet.

BAUCON sætter en stor ære i, at et byggeprojekt forløber efter planen, og at deadlines overholdes. Netop dette gør, at vi ofte hyres ind til komplicerede byggeprojekter, hvor tidsstyring kan være svær, og hvor mange forhold komplicerer processen. For os er det vigtigt at sikre fremdriften i projekteringen, og at det foregår på det rette grundlag.

BAUCON vægter samarbejde og respekt for den enkeltes kompetencer højt. For at skabe et godt projekt, er det af stor betydning, at der er et godt samarbejde og en god kommunikation og forståelse for hinanden.

BAUCON er på kundens side og har hele tiden øje for kundens behov, samtidig med at vi tager ansvar for, at processen forløber så gnidningsfrit som muligt.

Skal vi lave vores næste byggeprojekt sammen?

Kontakt BAUCON og få et uforpligtende tilbud

Kunderne siger

“Claus er en faglig kompetent og meget engageret person, der gerne gør en ekstra indsats for at nå de opstillede mål. Claus har en rigtig god og konstruktiv indgangsvinkel til løsning af problemer. Hvilket medvirkede til at opgaven på Forskerparken er blevet løst på en kreativ måde til alle parters tilfredshed. Claus er altid i godt humør og bidrager på den måde til at skabe en positiv atmosfære. Jeg sætter stor pris på Claus’ personlige egenskaber og kan på det varmest anbefale andre at samarbejde med Claus.”

Kim Hoegh, Moe & Brødsgaard.