Bygherrerådgivning

You are here:
Home Bygherrerådgivning

BAUCON har i mange år været med på totalentrepriser, fra start til slut. Vi formår at guide/vejlede bygherren igennem alle beslutninger vedrørende ønsker, krav og samarbejde med rådgiverne for at sikre et godt resultat. 

BAUCON arbejder som uvildig rådgiver i samarbejdet med aktørerne og styrer både store og små byggerier fra de første skitser, gennem opførelse og frem til ibrugtagning.

BAUCON har stort kendskab til byggebranchens opbygning og mekanismer og skaber værdi for bygherren ved at have bygherrens ønsker/krav i fokus, samtidig med at bygbarhed, sikkerhed, økonomi og kvalitet tænkes ind fra start.

Skal vi lave vores næste byggeprojekt sammen?

Kontakt BAUCON og få et uforpligtende tilbud

Kunderne siger

“Claus er en faglig kompetent og meget engageret person, der gerne gør en ekstra indsats for at nå de opstillede mål. Claus har en rigtig god og konstruktiv indgangsvinkel til løsning af problemer. Hvilket medvirkede til at opgaven på Forskerparken er blevet løst på en kreativ måde til alle parters tilfredshed. Claus er altid i godt humør og bidrager på den måde til at skabe en positiv atmosfære. Jeg sætter stor pris på Claus’ personlige egenskaber og kan på det varmest anbefale andre at samarbejde med Claus.”

Kim Hoegh, Moe & Brødsgaard.